14 Oktober 2009

Cewe Munding

Sebenernya tulisan ini adalah ungkapan kekesalan seorang teman mengenai kaum wanita yang dianggapnya beuki lila beuki jiga munding (halah!).
Begini cenah kata dia teh : Teuing euy aing mah teu ngarti, kunaon awewe teh beuki lila beuki jararriga munding. Eta tingali geura, bajuna meni beuki pararungsat! komo mun turun tina angkot, goblog teh meni nyolok mata eta bujur. Sebagai lalaki, nya aing oge ngarasa kumaha kitu tah. teu dideuleu.......kadeuleu. Mending mun alus.....eh...teu mending ketang da dosa we aing neuleuan nu kitu. Liang tai ditembongkeun ka sasaha. Geuleuh aing ningalina. Komo mun nu kadeuleu teh eta geus cangkeng jeung bujur singkayo wungkul (singkayo=selulit,red), calana jero na teh jiga nu teu diseuseuh geus lila. Jadi salian ti kuleuheu teh bintik-bintik hideung.
Sori euy bahasana kacow. Tapi da kumaha atuh...
Geus lah awewe...geura tarobat. maneh nembong-nembong orat teh matak ngabalukarkeun lalaki darah tinggi. Salian ti eta, salila maraneh make baju bujur, maneh nambahan dosa terus-terusan. Naon sababna, sabab nu molototan eta sakadang bujur kacida lobana, sedengkeun kuduna ditutupan. Teu meunang ditembongkeun salian ti salaki.Sakitu heula ah.ke ku urang disambung deui.

Tidak ada komentar: